Kahramanmaraş Resimleri l K.maraş Haritası l Kahramanmaraşspor l Kahramanmaraş Tarihi | Kahramanmaraş Tanıtımları | Maraş Olayları | Elbistan | Afşin| Göksun | Pazarcık | Türkoğlu |

Tam Versiyon: iyiyki doğdun nagix gardasım:)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
nagix kardesim gecmiş doğum gününü en icten dileklerimle kutlar daha nice yıllar görmen dileğiyle İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN İYİKİ BİZİMLESİN

SANALMARAS SANA MİNNETTAR
çok teşekkür ederim çok duygulandım ede beaaaaaSmileama demiştim açmana gerek yoh ölesine aç dedim die ama açmışsın saolasın..(şubatta konun hazırdır edemSmileWink)
geçmiş geçmiş geçmiş doğum gününü kutlarım nagix nice geçmiş yılara :d

nagix Yazan:
çok teşekkür ederim çok duygulandım ede beaaaaaSmileama demiştim açmana gerek yoh ölesine aç dedim die ama açmışsın saolasın..(şubatta konun hazırdır edemSmileWink)

eyvallah ede açmasan bile olsun senin düşüncen yeter

geçmiş dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara nagix

maraşlı-güzel Yazan:
geçmiş dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara nagix

tşk ederim seninki de kutlu olsun dilara ablaSmile

46serkan46 Yazan:

nagix Yazan:

eyvallah ede açmasan bile olsun senin düşüncen yeter

yoh açacamSmilesenin de düşüncen yeterdi amma sen açtın..benim düşüncem yetmez açmam lazım edemSmileBig Grin

olm ne dilara sı lan o bizden 8-9 yas büyük abla abla o oke gardasımSmileSmileSmileWink
pardon Smile

ii ki doğdun dilara abla,yinge,sitemizin gülü yingemizBig Grin
efferinSmileSmile
Big Grin yaşlar kaçdı arkdaşlar serkan 17 idi herhalde herhalde nagix sen ?
Referans URL