Kahramanmaraş Resimleri l K.maraş Haritası l Kahramanmaraşspor l Kahramanmaraş Tarihi | Kahramanmaraş Tanıtımları | Maraş Olayları | Elbistan | Afşin| Göksun | Pazarcık | Türkoğlu |

Tam Versiyon: Counter-Strike 1.6 Server Kurulumu ve Counter-Strike 1.6 TekLink Artı Patchi + Server
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Counter-Strike 1.6 Server Kurulumu ve Counter-Strike 1.6 TekLink Artı Patchi + Server Listesi

Bu Dosya iLe Rahat Rahat server KurabiLirsiniZ
Rar Pass :

Bir Teşekürü ve Repi Hor qörmetin Tongue

KuruLuM :
Rar Dosyasından Çıkan Dosyaları
C:\Program Files\Valve\CSTRIKE iÇine AtıyoruZ Server Ayarlarıını server.cfg den YapabiLirsiniz Son oLarak C:\Program Files\Valve\hl.exe hl.exe yi Masa Üstüne Kısa yoL oLarak qönDeriyoruZ
Server Özellikleri Nelerdir Diye Sorcaksınız
Özellikler
WWCL
Süper hero Mod
Amx+Warcraft
War3xp
Stastme
Monster

Dosya :

Anlatım Kendime aittir.Bundan Sonra Yapacaqınız Tek 2 şeyy var Biri Port açmak Diğeri ip sabitlemek yok SabitLeyemedim Diyorsan

a qir ipini Portsuzda Sabitlersin herker örnek sanalbaris.zapto.org sanalbaristan sonra size dns sunucusu veriyor Bu sayede Her Türlü Oyununuza Millet qireßiLiyor

CS 1.6 Non-Steam v7
ftp://files.isurgut.ru/Games/CS/cs16full-v7.exe

CS 1.6 Bot Paketi 1.0

Counter Strike - Server Listesi 2.5

Eğer Pc nizde Cd Key isterse

onLine Oynadıqı Yazıları göremezsiniz Ve ßunu Çözmek için Patch Laızm ßazıları Sizi Kandırabilirz v27 Patcıhın YükLeyin Die Size Önerim Patch v22 Dir Aşaqıda Veriyorum
Cs 1.6 V22 Patch

Açtıqım iLk Konu Umarım Beğenmişnizdir
Yanlı$Lık Yapmı$ız Hlds.exe Pardon
abi süper bi paylaşım olmuş saolasın denicem bakalım sonucu yazarım.
arkadaşım saolda ücretsiz mi bu kurcamda nolur nolmaz Smile
ellerine sağlık cok teşekkür ederiz ama yenilersen seviniriz anlatım gitmiş kardeş
ARKADAŞIM NEDEN UYARMIYOSUN ARKADAŞLARI ARKDAŞLAR BAKIN PORT AÇINCA KOTANIZ NOLUYO Bİ BAKIN İSTERSENİZ :d
Referans URL