06-25-2008, 11:23 AM
Counter-Strike 1.6 Server Kurulumu ve Counter-Strike 1.6 TekLink Artı Patchi + Server Listesi
Bu Dosya iLe Rahat Rahat server KurabiLirsiniZ
Rar Pass : Bir Teşekürü ve Repi Hor qörmetin
KuruLuM :
Rar Dosyasından Çıkan Dosyaları
C:\Program Files\Valve\CSTRIKE iÇine AtıyoruZ Server Ayarlarıını server.cfg den YapabiLirsiniz Son oLarak C:\Program Files\Valve\hl.exe hl.exe yi Masa Üstüne Kısa yoL oLarak qönDeriyoruZ
Server Özellikleri Nelerdir Diye Sorcaksınız
Özellikler
WWCL
Süper hero Mod
Amx+Warcraft
War3xp
Stastme
Monster
Dosya :
Anlatım Kendime aittir.Bundan Sonra Yapacaqınız Tek 2 şeyy var Biri Port açmak Diğeri ip sabitlemek yok SabitLeyemedim Diyorsan a qir ipini Portsuzda Sabitlersin herker örnek sanalbaris.zapto.org sanalbaristan sonra size dns sunucusu veriyor Bu sayede Her Türlü Oyununuza Millet qireßiLiyor
CS 1.6 Non-Steam v7
ftp://files.isurgut.ru/Games/CS/cs16full-v7.exe
CS 1.6 Bot Paketi 1.0
Counter Strike - Server Listesi 2.5
Eğer Pc nizde Cd Key isterse
onLine Oynadıqı Yazıları göremezsiniz Ve ßunu Çözmek için Patch Laızm ßazıları Sizi Kandırabilirz v27 Patcıhın YükLeyin Die Size Önerim Patch v22 Dir Aşaqıda Veriyorum
Cs 1.6 V22 Patch
Açtıqım iLk Konu Umarım Beğenmişnizdir
Bu Dosya iLe Rahat Rahat server KurabiLirsiniZ
Rar Pass : Bir Teşekürü ve Repi Hor qörmetin

KuruLuM :
Rar Dosyasından Çıkan Dosyaları
C:\Program Files\Valve\CSTRIKE iÇine AtıyoruZ Server Ayarlarıını server.cfg den YapabiLirsiniz Son oLarak C:\Program Files\Valve\hl.exe hl.exe yi Masa Üstüne Kısa yoL oLarak qönDeriyoruZ
Server Özellikleri Nelerdir Diye Sorcaksınız
Özellikler
WWCL
Süper hero Mod
Amx+Warcraft
War3xp
Stastme
Monster
Dosya :
Anlatım Kendime aittir.Bundan Sonra Yapacaqınız Tek 2 şeyy var Biri Port açmak Diğeri ip sabitlemek yok SabitLeyemedim Diyorsan a qir ipini Portsuzda Sabitlersin herker örnek sanalbaris.zapto.org sanalbaristan sonra size dns sunucusu veriyor Bu sayede Her Türlü Oyununuza Millet qireßiLiyor
CS 1.6 Non-Steam v7
ftp://files.isurgut.ru/Games/CS/cs16full-v7.exe
CS 1.6 Bot Paketi 1.0
Counter Strike - Server Listesi 2.5
Eğer Pc nizde Cd Key isterse
onLine Oynadıqı Yazıları göremezsiniz Ve ßunu Çözmek için Patch Laızm ßazıları Sizi Kandırabilirz v27 Patcıhın YükLeyin Die Size Önerim Patch v22 Dir Aşaqıda Veriyorum
Cs 1.6 V22 Patch
Açtıqım iLk Konu Umarım Beğenmişnizdir