Sanalmaras Yeşil Alanlarımız Yok Olmasın! Bu Dünya Hepimizin

Tam Versiyon: internetotomatik tanımlama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben googleda arama yaparken otomatik tanımlamayı iptal edemedim içerikten seçili işaretleri kaldırdım eklentileri yönettende baktım olmadı çözümü için yazarsanız sevinirim teşekkürler
googlede arama motoruna yazdıklarınımı kaldıramıyorsun
bak sunları dene google de ki arama motoruna yazdıysan yazdıgının uzerınde 'del' yap bıdaha kayıt edılmesını ıstemıyorsan

Hangi tarayıcıyı kullandığına göre değişir.Mozilla Firefox için:
Araçlar/Seçenekler/gizlilik/kayıtlı formlar bölümüne gel ve "kayıtlı form bilgilerinin temizle seçeneğini işaretle" Eğer bundan sonra arama motorunda yaptığın aramaların kaydedilmesini istemiyorsan"arama çubuğu sorgularını kaydet"seçeneğini kaldır.
Internet Explorer için ise:
Araçlar/İnternet seçenekleri/İçerik sekmesine gel.Burada "otomatik tamamla" tuşuna bas.Çıkan pencerede "Formları sil" tuşuna bas.Eğer bundan sonra bu kayıtların tutulmasını istemiyorsan otomatik tamamlama ayarları penceresinde "formlar"yazısının yanındaki işareti kaldır.
çerezler otomatik mi siliniyor ?
bunu yapınca gırdıgın sıteler googoleye yazdıgın kelıme sozcuk sıte ısısmı falan hepsı sılınıyor ve bıdaha kayıt edılmıyor

eger sıleceksen
- Hesabınıza Mozilla Firefoxdan girince herhangi bir yere tıkladıktan sonra giriş sayfasına geri dönmesinin nedeni çerezler !

ÇÖZÜMÜ :

1.ADIM

Ctrl+Shift+Delete yapıyoruz.

2.ADIM

Çıkan Butonda her kutucuğu işaretliyoruz.
Şimdi Temizleye tıklı yoruz.
Bitmiştir.
Şimdi rahatlıkla girebilirsiniz.
Bir daha bu problem karşınıza çıkmaz.
olmadı sağolun googlede ben harf yazıyorum bütün sonuçlar çıkıyor internet explorer 7 kullanıyorum başka öneri varsa söyleyin sağolun

sensiz olmaz Yazan:
olmadı sağolun googlede ben harf yazıyorum bütün sonuçlar çıkıyor internet explorer 7 kullanıyorum başka öneri varsa söyleyin sağolun

hımm o senin dediğin olay google'nin yeni hizmeti

teşekkürler
ewt o yenı hizmeti

sensiz olmaz Yazan:

sanırım bu googlenin yeni bi uygulaması.son 4 gündür nerdeyse tüm müşterilerimiz aynı şeyden şikayet ediyolar fakat henüz bi çare bulamadk bizde.bn araştırıorm bulursm size haber veririrmCool

Sayfa: 1 2 3
Referans URL